Váš reklamní servis


Na tomto webu je téměř 4000 perokreseb. Pokud jste narazili na takovou, která by vás potěšila například na tričku, hrníčku, mikině..., stačí přejít na náš e-shop a vyplnit objednávku (velikost, barvu trička, adresu...). Do poznámky vložit odkaz na poptanou ilustraci která je na těchto stránkách a není zařazena na e-shopu. Cena bude stejná jako položka na e-shopu.


 Odkaz na e-shop je vendyshop.cz 




 

Voják

Perokresba © Miroslav Vomáčka

Voják je člověk, který je součástí ozbrojených sil a jeho hlavní úlohou je bránit zemi, stát nebo jinou organizaci, kterou reprezentuje. Voják plní mnoho různých funkcí, včetně:

  • Obrana území a obyvatelstva před vnějšími hrozbami, jako jsou útoky nepřátelských sil, teroristické útoky nebo přírodní katastrofy.
  • Účast v bojových operacích a misech v rámci mezinárodních konfliktů a mírových operací pod vedením vlády nebo mezinárodních organizací.
  • Podpora civilních úkolů, jako jsou humanitární mise, výstavba a obnova infrastruktury a podpora výzkumu a vývoje nových technologií.
  • Dodržování zákonů a ochrana bezpečnosti a pořádku, například při potlačování nepokojů nebo kontrolních činnostech na hranicích.

Vojáci jsou trénováni k tomu, aby dokázali rychle a efektivně reagovat na různé situace a aby mohli svou úlohu plnit co nejlépe. Vojáci musí být schopni spolupracovat s ostatními vojáky a s civilními vůdci, aby mohli úspěšně řešit různé výzvy a problémy.

Text: umělá inteligence. 

vendyshop.cz

Tričko na vendyshop.cz

Foto: 
Voják - perokresba Miroslav Vomáčka
Třída/značka: 

facebook

Náhodný výběr perokreseb, kreseb a ilustrací na tomto webu

Jawa 05 Pionýr - 1972
Jawa 05 Pion...
MASH - Frank Burns
Šibřinky 201...
Sv. Vít
Caudron G3
Caudron G3
pes
Ájka
Jemnice


Copyright © 1992 - 2023. All Rights Reserved.