Váš reklamní servis


Na tomto webu je téměř 4000 perokreseb. Pokud jste narazili na takovou, která by vás potěšila například na tričku, hrníčku, mikině..., stačí přejít na náš e-shop a vyplnit objednávku (velikost, barvu trička, adresu...). Do poznámky vložit odkaz na poptanou ilustraci která je na těchto stránkách a není zařazena na e-shopu. Cena bude stejná jako položka na e-shopu.


 Odkaz na e-shop je vendyshop.cz 




 

Velorex Hoba

Perokresba © Miroslav Vomáčka, A4, 6/2015


Hoba je přestavba Velorexu, jejímž autorem je František Honc z Bakova nad Jizerou. Proto se také jmenuje Hoba (HOnc BAkov). Existují dvě vozítka Hoba I a jedno vozítko Hoba II. Na rozdíl od Velorexu mají laminátovou karoserii.[3]

První z vozítek Hoba I vzniklo okolo roku 1975 přestavbou Velorexu 16/250, druhé přestavbou Velorexu 16/350. Obě jsou provedena v červené barvě. Obě vozítka Hoba I se od sebe liší pouze v detailech. Jako koncová světla byla použita koncová světla z vozů Škoda Octavia se špičatými směrovkami.

Vozítko Hoba II vzniklo přestavbou Oskara 54 okolo roku 1979. Karosérie je vyrobena z celku z laminátu. Je provedeno v zelené barvě. Jako zadní svítilny byly použity sdružené svítilny z vozů Škoda 100.

Zdroj: Wikipedie 

Velociraptor a Velorex
Foto: 
Velorex Hoba
Třída/značka: 

Náhodný výběr perokreseb, kreseb a ilustrací na tomto webu

Noha
Karosa řady Š
Karosa řady...
České vánoce - kapr
České vánoce...
Sloughi
Sloughi
Vranov
Vranov
Bugatti Type 13
Bugatti Type...


Copyright © 1992 - 2023. All Rights Reserved.